viernes, 26 de noviembre de 2010

Jornada empresarial a Gavà "Xarxa Pime 2.0"

El passat dia 25 de novembre, es va realitzar a Gavà, una jornada anomenada "xarxa pime 2.0" on empreses de la ciutat es van poder donar a conèixer. 5 empreses van exposar les seves línees de negoci en aquesta ocasió. Està previst que es facin mes jornades, ja que la finalitat és conèixer el teixit empresarial més proper i propiciar la col.laboració i el aspecte positiu que en comporta. Per a il.lustrar la importància que te la comunicació entre les empreses i la comunicació en general dins de la empresa, qui millor que el reconegut periodista i Director del Institut de Comunicació empresarial, Sr. Manuel Campo Vidal.
En la seva exposició, el Sr. Campo Vidal va fer patent la importància de saber transmetre de manera correcta els valors de la nostra empresa dins d'un entorn estratégic.
Dins d'aquesta jornada es van presentar també, les noves eines que l'Ajuntament i el Centre de Suport a la Empresa posa a disposició de les empreses, per tal d'afavorir tota aquesta comunicació i treball en xaxa: les noves web del CSE, www.cse.cat i la del Parc Empresarial Gavà, www.peg.cat .
Podeu veure el fulletó de la jornada elaborat per Sivana aqui, i la noticia a GavàTv