domingo, 6 de julio de 2008

SIVANA, Premi a la Millor Iniciativa Empresarial promoguda per Dones 2008




Benvolguts clients, col·laboradors i amics,

Tenim el plaer d’informar-vos que la nostra empresa Sivana, Soluciones de Marketing va rebre el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial promoguda per Dones 2008 que atorga anualment la Diputació de Barcelona.

Aquest premi s’atorga a empreses promogudes i dirigides exclusivament per dones i que globalment es valoren com a millor iniciativa empresarial, tenint en compte diferents paràmetres (com ara el grau de definició del servei, la viabilitat tècnica i econòmica del projecte, etc).

El jurat estava format per representants de les àrees de Desenvolupament Econòmic i d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona; de la Universitat Politècnica de Catalunya; de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació; dels Ajuntaments de Terrassa i Manresa; de Caixa de Catalunya; i dels sindicats UGT i CCOO de Catalunya.

El lliurament de la distinció es va realitzar el passat dijous dia 3 de juliol a l’Auditori Municipal del Conservatori de Terrassa.

A més a més, SIVANA va quedar entre les quatre empreses finalistes al Premi a la Iniciativa Empresarial amb Millor Sistema de Gestió de la Qualitat.

Us adjuntem el link amb la nota de premsa oficial:
http://www.diba.es/prem/prem78.asp?id=6409

I, des d’aquí, volem donar les gràcies a tots els clients i col·laboradors que, amb la seva confiança ens han ajudat a arribar fins aquí.

Cordialment,

Isabel & Eva


Podeu veure entrevista a http://es.youtube.com/watch?v=ZVT7Oqa0GeI

Per a mes informació:

Eva Padrosa
Comunicació
Sivana, Soluciones de Marketing
epadrosa@sivanaweb.com
Tel. 936 592 634

No hay comentarios: